معاون وزیر نفت در امور گاز با اشاره به دستاوردهای صنعت پتروشیمی در زمینه کاتالیست گفت: به لطف خدا، شاهد رسیدن به مرزهای خودکفایی در تولید کاتالیستهای مورد نیاز صنعت نفت تا سه سال آینده خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با بیان اینکه دانش فنی ایرانی هزینه سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی را ۳۰ درصد کاهش میدهد، گفت: بر اساس قولی که پارسال به وزیر نفت داده بودیم، فعالیتهای تحقیقاتی کاتالیستهای راهبردی در سال ۱۴۰۰ انجام شد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: بعد از چند دور مذاکره و گفتوگو با کشور روسیه، فهرستی از محصولات و تجهیزات موردنیاز همسایه شمالی در اختیار ما قرار گرفت و صادرات آنها در حال انجام است.
با توجه به عملکرد مثبت کاتالیستهای گسترش فناوری خوارزمی در طیف گستردهای از مجتمعهای پالایشگاهی و پتروشیمی کشور از جمله مجتمع عظیم پتروشیمی رازی، این مجموعه با قراردادی جدید به همکاری خود با خوارزمی ادامه داد.
مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: آمادگی داریم با شرکتهای آلمانی که در شیمی و صنعت پتروشیمی سرآمد هستند، همکاری کنیم و برای منافع دو کشور گامهای بلندی برداریم.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت: کاتالیست به کار گرفته شده در مراحل راهاندازی بر اساس استاندارد روز بینالمللی و از نوع خاک رسی است که فاقد مواد سمی است.
احداث پایلوت نیمهصنعتی پیوسته «گوگردزدایی»، «ککسازی تاخیری» و «الکترود گرافیتی» و راهاندازی واحد صنعتی تولید کک سوزنی که برای نخستین بار در کشور به اجرا در خواهد آمد، میان شرکت گسترش فناوری خوارزمی و سرمایهگذاری غدیر با نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز گردید.
مرتضی شاهمیرزایی در آیین تکریم و معارفه رئیس پژوهشگاه صنعت نفت در محل ساختمان مرکزی وزارت نفت، پژوهشگاه را مجموعه جامع علمی برای فعالیت از بالادست تا پاییندست صنعت نفت دانست و اظهار کرد: انتظار میرود پژوهشگاه صنعت نفت اهتمام ویژه و بیشتری بیش از گذشته همسو با توسعه صنعت نفت داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تأکید کرد: در برنامههای هفتم و هشتم توسعه باید از ظرفیتهای موجود شرکتهای دانشبنیان برای توسعه صنعت پتروشیمی استفاده کرد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بر شناسایی نیازها و رفع موانع توسعه این صنعت تأکید کرد و گفت: باید از همه ظرفیتهای موجود برای تکمیل زنجیره ارزش استفاده کرد.